Om oss

Velkommen til Topia - Din partner for suveren kundeservice!

I Topia vektlegger vi kundeservice som vår hjertesak. Vi forstår at dine behov er vår prioritet, og derfor har vi implementert en rekke måter du kan nå oss på, fordi vi er her for deg 12 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vårt dedikerte team er tilgjengelig via chat, telefon og e-post, klare til å hjelpe deg.

Vi tror at tiden er penger, og vi tar dette på alvor. Derfor har vi plassert kundeservice øverst på vår agenda. 

Vårt engasjerte team er her for å håndtere alle dine henvendelser, fra eventuelle problemer med Topia-maskinen til utfordringer med bestillinger.

Vi er her for å gjøre livet ditt enklere, fordi vi vet at din suksess er vår suksess.

Vårt mantra er enkelt: "Kunden har alltid rett." Dette er ikke bare en frase for oss, det er en forpliktelse. Vi streber alltid etter å oppfylle dine forventninger og overgå dem. Vårt mål er å gjøre deg til en av våre mest fornøyde kunder.

Topia er et firma grunnlagt i Haugesund, og vår bedrift er inspirert av vår innovative Topia-maskin, som har hatt stor suksess i andre land.

En av våre mest betydningsfulle kunder er Gold's Gym, som er en indikasjon på vårt rykte som en pålitelig tjenesteleverandør.

Vi er stolte over å betjene kunder over hele Norge, og vår visjon er å gjøre hver eneste kundeopplevelse ekstraordinær. Vårt team i Topia brenner for jobben sin og elsker å arbeide for deg. Vi er her for å levere ikke bare produkter og tjenester, men også en opplevelse som vil overgå dine forventninger.

Takk for at du valgte Topia som din partner. Vi ser frem til å betjene deg og jobbe sammen for å oppnå suksess. Velkommen til Topia-familien!

Ta ditt merke til nye høyder.

Ved å bruke Topia-maskinen kan treningsentre ha sitt helt unike merke på skjermen og kjøre kampanjer uten å måtte investere i fysisk emballasje, noe som sparer verdifull tid og penger. Ved å bruke våre 3D-modelleringsferdigheter kan selskaper ha sin reklame på skjermen og klart til å vises umiddelbart.

Topia Maskinen

Topia-maskinen ser veldig kul ut og er enkel å bruke. Den har en skjerm som viser bilder som gjør deg motivert til å trene og drikke sunt. Når den er koblet til internett, kan den også vise deg morsomme ting, nyheter og reklame.

 • Farger på forsiden

  Du kan få Topia-maskinen i de fargene du liker best, eller du kan sette ditt eget bilde på skjermen. Da vil alle tenke at drikkene fra denne maskinen er en del av ditt merkevare. Noe som flyter godt inn med 100% organiske drikker uten tilsetningsstoffer.

 • Berøringsskjerm

  Når ingen bruker Topia-maskinen, kan skjermen vise morsomme ting som nyheter, reklamer og videoer om trening. Treningsstudioet kan tjene penger på dette.

 • Farger på siden

  Vi kan endre fargene på sidene på Topia-maskinen slik at de passer til det du liker. Dette vil hjelpe deg å selge flere drikker.

  Topia-maskinen er den beste måten å lage deilige drikker på, og den kan også være nyttig når ingen lager drikker.