Om oss

Velkommen til Topia - Din partner for suveren kundeservice!

I Topia vektlegger vi kundeservice som vår hjertesak. Vi forstår at dine behov er vår prioritet, og derfor har vi implementert en rekke måter du kan nå oss på, fordi vi er her for deg 12 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vårt dedikerte team er tilgjengelig via chat, telefon og e-post, klare til å hjelpe deg.

Vi tror at tiden er penger, og vi tar dette på alvor. Derfor har vi plassert kundeservice øverst på vår agenda. 

Vårt engasjerte team er her for å håndtere alle dine henvendelser, fra eventuelle problemer med Topia-maskinen til utfordringer med bestillinger.

Vi er her for å gjøre livet ditt enklere, fordi vi vet at din suksess er vår suksess.

Vårt mantra er enkelt: "Kunden har alltid rett." Dette er ikke bare en frase for oss, det er en forpliktelse. Vi streber alltid etter å oppfylle dine forventninger og overgå dem. Vårt mål er å gjøre deg til en av våre mest fornøyde kunder.

Topia er et firma grunnlagt i Haugesund, og vår bedrift er inspirert av vår innovative Topia-maskin, som har hatt stor suksess i andre land.

En av våre mest betydningsfulle kunder er Gold's Gym, som er en indikasjon på vårt rykte som en pålitelig tjenesteleverandør.

Vi er stolte over å betjene kunder over hele Norge, og vår visjon er å gjøre hver eneste kundeopplevelse ekstraordinær. Vårt team i Topia brenner for jobben sin og elsker å arbeide for deg. Vi er her for å levere ikke bare produkter og tjenester, men også en opplevelse som vil overgå dine forventninger.

Takk for at du valgte Topia som din partner. Vi ser frem til å betjene deg og jobbe sammen for å oppnå suksess. Velkommen til Topia-familien!

Ta ditt merke til nye høyder.

Ved å bruke Topia-maskinen kan selskapet ha sitt helt unike merke på skjermen og kjøre kampanjer uten å måtte investere i fysisk emballasje, noe som sparer verdifull tid og penger. Ved å bruke våre 3D-modelleringsferdigheter kan selskaper ha sin reklame på skjermen og klart til å vises umiddelbart.

Topia Maskinen

Topia-maskinen har en stor skjerm som er enkel å bruke til å kjøpe drikker på, og når den ikke er i bruk kan du bruke skjermen til å vise dine kampanjer eller selge reklameplass.

  • Farger på forsiden

    Du kan få Topia-maskinen i de fargene du liker best, eller du kan sette dine egne bilder på skjermen. Gi tips, kampnjer, Nyheter om ditt selskap. Hva enn du ønsker så er valget ditt!

  • Berøringsskjerm

    Børøringsskjermen er spesielt designet slik at du kan enkelt navigere deg frem til å finne næringsinnhold. Kunder kan enkelt se allergener på forskjellige drikker, og kjøpe sin favoritt drikk på bare noen få sekunder.

  • Endre design

    Vi kan endre designet til maskinen din lynraskt, om du skulle endre merkevarefarger, selge maskinen eller noe annet så ordner vi dette for deg.