Merkevare potensial

Ta ditt merke til nye høyder.

Ved å bruke Topia-maskinen kan selskapet ha sitt helt unike merke på skjermen og kjøre kampanjer uten å måtte investere i fysisk emballasje, noe som sparer verdifull tid og penger. Ved å bruke våre 3D-modelleringsferdigheter kan selskaper ha sin reklame på skjermen og klart til å vises umiddelbart.

Topia Maskinen

Topia-maskinen har en stor skjerm som er enkel å bruke til å kjøpe drikker på, og når den ikke er i bruk kan du bruke skjermen til å vise dine kampanjer eller selge reklameplass.

  • Farger på forsiden

    Du kan få Topia-maskinen i de fargene du liker best, eller du kan sette dine egne bilder på skjermen. Gi tips, kampnjer, Nyheter om ditt selskap. Hva enn du ønsker så er valget ditt!

  • Berøringsskjerm

    Børøringsskjermen er spesielt designet slik at du kan enkelt navigere deg frem til å finne næringsinnhold. Kunder kan enkelt se allergener på forskjellige drikker, og kjøpe sin favoritt drikk på bare noen få sekunder.

  • Endre design

    Vi kan endre designet til maskinen din lynraskt, om du skulle endre merkevarefarger, selge maskinen eller noe annet så ordner vi dette for deg.