Merkevare potensial

Ta ditt merke til nye høyder.

Ved å bruke Topia-maskinen kan treningsentre ha sitt helt unike merke på skjermen og kjøre kampanjer uten å måtte investere i fysisk emballasje, noe som sparer verdifull tid og penger. Ved å bruke våre 3D-modelleringsferdigheter kan selskaper ha sin reklame på skjermen og klart til å vises umiddelbart.

Topia Maskinen

Topia-maskinen ser veldig kul ut og er enkel å bruke. Den har en skjerm som viser bilder som gjør deg motivert til å trene og drikke sunt. Når den er koblet til internett, kan den også vise deg morsomme ting, nyheter og reklame.

 • Farger på forsiden

  Du kan få Topia-maskinen i de fargene du liker best, eller du kan sette ditt eget bilde på skjermen. Da vil alle tenke at drikkene fra denne maskinen er en del av ditt merkevare. Noe som flyter godt inn med 100% organiske drikker uten tilsetningsstoffer.

 • Berøringsskjerm

  Når ingen bruker Topia-maskinen, kan skjermen vise morsomme ting som nyheter, reklamer og videoer om trening. Treningsstudioet kan tjene penger på dette.

 • Farger på siden

  Vi kan endre fargene på sidene på Topia-maskinen slik at de passer til det du liker. Dette vil hjelpe deg å selge flere drikker.

  Topia-maskinen er den beste måten å lage deilige drikker på, og den kan også være nyttig når ingen lager drikker.